Bon & Netjes CleaningGevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelvervuiling

Gevelvervuiling kan op verschillende manieren plaatsvinden en de aanblik op uw gevel geheel veranderen. Vooral als het schoonmaken van de muur niet plaatsvindt, zal de gevel er na verloop van
tijd erg zwart uit komen te zien.

Overigens vindt een wijziging van het uiterlijk van de gevel altijd plaats door verwering. Vervuiling en verwering wordt nogal eens door elkaar gehaald. Verwering is de natuurlijke veroudering van de gevel doordat weersinvloeden in de buitenmuur inwerkt.

Ook zon en schaduw spelen een rol in de vraag naar onderhoud. Het vuil hecht zich aan de woning waardoor je woning na verloop van tijd zijn oorspronkelijke uitstraling verliest.

Gevel reinigen door middel van hogedruk

Wij reinigen de gevel zonder gebruik van chemische middelen, maar met warm water van 90graden. Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil.

Gevel reinigen door middel van stralen

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling, door bijvoorbeeld verwering van de steen is reinigen met warm water onvoldoende. Bij deze methode wordt water met een straalmiddel
gemengd en vervolgens onder gepaste druk op de gevel aangebracht, de steen is na het stralen weer als nieuw.

Impregneren

Een blijvend resultaat en minimaal toekomstig onderhoud? Kies dan na de intensieve reiniging voor impregneren van de gevel:

  1. Waterafstotend
  2. Isolerend
  3. Kostenbesparend

Eventuele restauratie van de gevel, zoals het herstellen van beschadigd voegwerk, kun je ook gerust aan ons overlaten.

Voordelen van zandstralen

  1. Door het reinigen van uw gevel zal uw huis weer een complete nieuwe uitstraling krijgen. De waarde van uw woning zal verhogen en de kans op mos en vervuiling wordt verkleind.
  2. Door het impregneren van uw buitenmuren zal uw gevel veel beter beschermd zijn tegen vocht en vuil. Het voordeel is dat uw gevels veel langer mooi zullen blijven!
  3. Het stralen van uw gevels kan de voegen lichtjes beschadigen hierdoor zullen deze vernieuwd moeten worden. Door het vernieuwen van de voegen zal de gehele gevel een
    nieuwe blikvanger worden voor uw woning.