Bon & Netjes CleaningMatrasreiniging

Matrasreiniging

Matrassen reinigen we met de speciaal hiervoor ontworpen MatrasCleaner omdat matrassen niet gewassen kunnen worden. Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen, oud of nieuwer, is vervuild. De matras is de plek in huis waar de meeste huisstofmijten voorkomen.

We nemen dit even onder de loep:

De uitwerpselen van stof- en huisstofmijten worden bij elke beweging op het matras in de lucht verspreid. Het matras werkt hierbij als een blaasbalg; de schadelijke uitwerpselen dwarrelen rond en komen zo in uw mond, ogen, neus en op uw huid terecht. Deze vervuilende deeltjes zijn zo klein, dat uw laken hier evenveel bescherming tegen biedt als een visnet tegen zand. De aanwezigheid van huisstofmijten wijst echter niet op ontbrekende hygiëne! Ze zijn er gewoon. En matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden. Ze gaan tegenwoordig door de betere kwaliteit ook nog eens 10 tot 20 jaar mee. Stelt u zich eens voor dat u uw auto, huis, kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken! Hoe zou dat er uitzien? We spenderen met z´n allen een derde van ons leven op een matras. Een matras wordt zeer intensief gebruikt. Op een matras dat extreem vervuild is en hiermee potentieel gevaar voor uw gezondheid kan opleveren wilt u toch niet slapen. Tijd voor een grondige reiniging.

Snelle service aan huis:
MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al weer gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

Het reinigen:

Allereerst voeren wij een testreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergie verwekkende stoffen in uw matras. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.

Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

Testreiniging aanvragen?  Hoe schoon is úw matras?

Matrassen kunnen niet worden gewassen. En huisstofmijten zullen er altijd zijn. Reden te meer om uw matras eens grondig door ons te laten testen op vervuiling.
MatrasCleaner biedt u een gratis testreiniging aan, waarbij wij een deel van uw matras reinigen en u laten zien hoeveel vervuiling er in zit, Met de ACAREX allergeentest bepalen of verdere reiniging nodig is. Deze test is zonder enige verplichting. Overtuig uzelf en maak een afspraak!

 

Prijzen particuliere gebruiker:

Kindermatras € 30,00
Eenpersoonsmatras € 37,50
Tweepersoonsmatras € 62,50
Tweepersoons topdekmatras € 52,50
Eenpersoons topdekmatras € 32,50

Ook tapijten, vloerkleden, (stoffen) banken, etc. kunnen worden gereinigd.

Alle prijzen zijn inclusief  B.T.W. Voor de zakelijke markt gelden andere tarieven, deze tarieven kunt u via het contactformulier aanvragen.

Tevens verkoop van anti allergene producten voor een zorgeloze nachtrust :

Artikel Afmeting / inhoud Prijs incl 21% btw
De MC 60 ionisatie luchtzuiveraar Zwart of Zilver680mm (H) x 200mm (B) x 239mm (D) € 169,-
MatrasClean-Spray sproeiflacon 500 ml € 14,95
MatrasClean-Spray navul fles 1000 ml € 24,95
MatrasClean-Spray navul jerrycan 5000 ml € 95,-

Anti-allergenen dekbedden  4-seizoenen uitvoering:

McSleep 4-jaargetijden dekbed Anti Allergeen 140 x 200 cm € 109,-
McSleep 4-jaargetijden dekbed Anti Allergeen 140 x 220 cm € 119,-
McSleep 4-jaargetijden dekbed Anti Allergeen 200 x 200 cm € 149,-
McSleep 4-jaargetijden dekbed Anti Allergeen 240 x 200 cm € 169,-
McSleep 4-jaargetijden dekbed Anti Allergeen 240 x 220 cm € 189,-
Anti-allergenen hoofdkussen 60 x 70 cm € 34,95

Betalingen vóór leveringen. Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW, ex verzendkosten.

Voor meer info neem contact met ons op.