Bon & Netjes CleaningGlasbewassing

Glasbewassing

U wilt goed voor de dag komen voor de bezoekers en medewerkers van uw bedrijf. Dan is het uiteraard belangrijk dat uw gebouw goed wordt onderhouden. Voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de klassieke ladder spons en emmer methode kunnen we moeilijk bereikbare ramen en gevels reinigen door gebruik te maken van telescopische glasbewassing.

We maken gebruik van de Osmose glasbewassingsmethode. Deze methodiek maakt gebruik van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Door het enorm reinigend vermogen van puur water, zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen (milieuvriendelijk), kunnen alle oppervlakten worden gereinigd.

Telescopische glasbewassing is een ideale manier om raampartijen op grote hoogte te wassen. Bij telescopische glasbewassing wordt namelijk gebruik gemaakt van een lange ’telescoopsteel’. Dit systeem om raampartijen op grote hoogte te wassen, noemen we ook wel tucker pole. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van ramen in hoge kantoorpanden. Vanaf de grond bedient onze
glazenwasser een telescoopstok met een borstel waaruit onder lagedruk osmosewater gespoten wordt. Dit water wordt gebruikt om de grote raampartijen op een efficiënte manier te reinigen. Daarom bent u met telescopische glasbewassing verzekerd van een goed en streeploos resultaat!